ALEXANDRA CHIRA – Marele Trofeu al Festivalului concurs National al Interpretilor Cântecului Popular Românesc „Maria Tanase”, editia a XXIV-a!

Cel mai cunoscut festival national de muzica traditional romaneasca s-a incheiat. O editie reusita, organizata cu succes si de aceasta data de Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Dolj sub patronatul Consiliului Judetean Dolj.

Au concurat 59 de solisti vocali si instrumentisti ce au acoperit toate zonele tarii dar si Banatul sarbesc.

Castigatoarea de anul acesta a celui mai ravnit trofeu al tinerilor interpreti ai cantecului popular romanesc, trofeul Festivalului concurs National al Interpretilor Cântecului Popular Românesc „Maria Tanase”, editia a XXIV-a este Alexandra Chira, solista originara din Salaj.

Pe langa recunoasterea calitatilor vocale de catre juriu si public, acest trofeu obliga la o cariera de succes in acest domeniu atat de frumos si indragit de majoritatea romanilor. Alexandra a primit pe langa aplauzele publicului, recunoasterea specialistilor si un cec de 2000 de euro, recompensa materiala atribuita marelui trofeu de anul acesta.

Felicitari organizatorilor, publicului craiovean si tuturor concurentilor ce au fost premiati in cadrul festivalului.