Joi 1 octombrie 2015, Din inima pentru romani – La Sala Palatului

Înființarea “Asociației Mărioara Murărescu” este proiectul pe care Mărioara Murarescu nu a mai apucat să-l ducă la bun sfârșit.

Prin realizarea acestui proiect se urmărește ducerea mai departe a tradițiilor și obiceiurilor românești, acest lucru fiind posibil cu ajutorul unor oameni de specialitate în domeniu.

Președintele și fondatorul “Asociației Culturale Mărioara Murărescu”, Petre Murarescu vă invită să participați Joi 01 Octombrie 2015 la Sala Mare a Palatului din București  ora 19:00, la un spectacol extraordinar care nu întâmplător se intitulează “€œMarioara Murărescu – Din Inimă Pentru Români”, el păstrând contiunuitatea concertului omagial “In Memoriam Mărioara Murărescu”.

Dacă anul trecut am realizat un spectacol de calitate și bun gust în compania celor mai mari interpreți și colaboratori apropiați ai mamei mele, sperăm că și anul acesta prezența să fie la fel de mare pentru a ne putea bucura împreună de un repertoriu ales cu mare grijă la fel cum mama mea v-a obișnuit pe tot parcursul carierei sale.

Mari artiști precum Mioara Velicu, Nicolae Furdui Iancu, Veta Biriș, Petrică Matu Stoian, Mariana Ionescu Capitanescu, Steliana Sima, Cornel Borză, Florentină și Petre Giurgi, Matilda Pascal Cojocăriță și Ștefan Cigu, Gavril Prunoiu și Grupul Doruri Muscelene, Felicia Stoian și Măria Coman, Luciana Văduvă, Antoanela Ferche Butiu, Liviu Butiu, Gheorghe Gheorghe, Cornelia Neagă și Ansamblul Barcaul din Șimleul Silvaniei, Ovidiu Homorodean, Tudor Furdui Iancu, Gabriela Tută, Bogdan Toma vor fi prezenți în spectacol.

Alături de noi vor fi prezenți și membri “€œCoralei Armonia a Arhiepiscopiei Tomisului”.

Spectacolul va fi  acocompaniat de Orchestra Lăutarii din Chișinău conducerea muzicală  fiind realizată de maestul Nicolae Botgros.